Strækmærker og arvæv

Med den effektive shockwave behandling kan vi hjælpe dig med at reducere dine ar og strækmærker. Det er altid muligt at få en gratis og uforpligtende konsultation, der kan bookes online.

Hvad er ar og strækmærker:

Når hudens bindevæv brister eller strækker sig, kan der opstå strækmærker. Det er oftest på maven, lårene og hofteområdet, der dannes strækmærker, da disse områder har et blødt og elastisk væv. De fleste strækmærker opstår som regel i teenageårene eller i forbindelse med en vægtforøgelse, graviditet o.lign. Arvæv er et resultat af, at huden selv reparerer skader efter fx ulykker, kirurgiske indgreb eller sygdom. Kroppen vil forsøge at gøre det beskadigede område stærkere end før skaden og det resulterer som regel i at vævet bliver hårdere og sejere og danner et ar.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten?

Du vil kunne se den fulde effekt op til seks måneder efter behandlingsforløbet.

Behandlingsforløb:

Behandlingerne varer typisk ½ time, afhængig af graden af ar/strækmærker. Den gentages 6-10 gange med 3-4 dages interval efter behov. Behandlingen er smertefri, men kan dog mærkes. Vi giver også efterbehandling med en massage maskine for at sikre en god blodtilførsel og energi til området. Få resultater med den nyeste shockwave teknologi Vi behandler både med radierende og fokuserende shockwave, som er den nyeste og mest effektive teknologi på området. Shockwave har været anvendt til medicinske behandlinger gennem mere end 30 år, og nu breder teknologien sig også inden for skønhedsbranchen. Der er tale om en smertefri, non-invasiv (ikke kirurgisk) behandling. Behandlingen nedbryder arrene i underhuden, og den øgede blodtilførsel bidrager til at udjævne huden igen.

BOOK HER